Besim Dina ende beqar ? (FOTO)

Dikur humoristi e tani moderatori ynë i njohur Besim Dina , në intervistat e tij anipse të rralla, gjithmonë ka thënë se nuk ka të dashur

E thotë Besimi këtë , për humor apo vërtetë ai nuk ka të dashur apo e ka , por nuk dëshiron ta bëj publike?

Po për çka vëlla po ju intereson kaq shumë, a kam a s’kam të dashur unë – do të thoshte Besimi në këtë rast.

Por, ai gjithmonë e ka thënë se nuk ka të dashur, sepse hunda e tij e madhe e largon nga femrat.

E qysh nuk po del një “trimëreshë t’ia shkurtojë hundën Besimit dhe të mos e bezdisin më , bile dhe me pyetjen: pse s’po martohet Besim Dina? /Kosovarja/