Nëse ankoheni për trafik, atëherë shikoni këto foto se si është një ditë në qytete të ndryshme të botës (Foto)

Qytete të ndryshme të botës kanë vështirësi në çarkullim
 Për shkak të popullësisë së madhe nëpër këto qytete, veturave të shumta në numër si dhe rrugët me një infrastrukturë të dobët, çarkullimi nëpër këto rrugë është jashtëzakonisht i ngarkuar dhe i ngadalshëm.

Ne kemi grumbulluar disa nga fotografitë e shkrepura në qytete të ndryshme të botës në momentin kur kanë qenë më të ngarkuara se asnjëherë tjetër.