VMRO akuzon LSDM-në për zhytjen në borxhe

Nga VMRO-DPMNE reagojnë se Dragan Tevdovski dhe Zoran Zaev të cilët ishin të brengosur se Maqedonia ishte vend me borxhe të mëdha, ata tani me radhjen në pushtet propozojnë rebalance të buxhetit në të cilin parashikojnë huamarrje deri në fund të vitit për 150 milion euro, përcjell Aktuale.mk.

Nga partija opozitare reagojnë se që në muajin e parë të ardhjes në pushtet, LSDM e futën në borxh shtetin për 60 milion euro.