Talat Xhaferi nuk terrorizon , në fakt ai vetë është i terrorizuara sepse nuk i zbatohen urdhërat !

Deputetët e Vmro-Dpmne-së ,,IFTIRAXHINJË,, sui generis .
Thonë se demek kryetari i Parlamentit ushtron terror ndaj tyre, gënjeshtër e kulluar apo jo ?! Po këta të njëjtit, kolegët opozitarë dikur me shqelma bythve i larguan nga seanca plenare, ndërsa tani gjoja po ushtroheshka terror ndaj tyre.

Ndërkaq realiteti është krejt tjetër, Talat Xhaferi jovetëm që nuk mund të ushtrojë terror por në fakt Talat Xhaferi është i terorizuar nga këta deputet dhe nga vetë shërbimi i sigurimit të institucionit të cilit i prijnë sepse NUK I ZBATOHEN URDHËRAT !
( Qenan. Aliu )