60 vjeçarja vdes në rrugë në Tetovë

Në policinë e Tetovës dje pasdite nga spitali i Tetovës është është lajmëruar se tek ata është sjellur e ndjera 60 vjecare C.K nga Tetova.

Është konfirmuar se e ndjera duke ecur rrugës është alivanosur dhe ka ra në trotuar.

Kalimtarët kanë tentuar që ta ndihmojnë por ajo nuk ka dhënë shenja jete.