A po largohet Murtezi nga BDI?

A po ia kthen shpinen partise amë BDI, aktori i mirenjohur kumanovar dhe i punesuar ne Teatrin shqiptar të Shkupit.

Ai me statusin e fundit ne rrjetin social facebook ne menyre metaforike piketon ose shigjeton dike!

Valle mos ka te beje me teatrin shqiptar ku 16 vite po udhehiqet si prone e tij nga i njejti kuader?!
Perndryshe Ylber Murtezi njihet si aktor qe publikisht kishte perkrahur BDI-ne dhe qe ka autoritet te madh ne Likov,Kumanove dhe Shkup dhe qe u kishte siguruar vota me bollek kesaj partie./Lajmpress