Vjollca Haxhiu është e dashuruar me këtë frizurë (Foto)

Është shfaqur disa herë me të njëjtën frizurë dhe veshje, Vjollca si duket është dashuruar me veten në këtë fotografi, përcjell ORAinfo.

E ka publikuar disa herë të njëjtën foto në Instagram, dhe ende vazhdon ta publikojë.

Në të vërtetë më mirë se këtu nuk është shfaqur asnjëherë, e Vjollca e ka kuptuar këtë duke e publikuar pa ndalë.