Lokalizohet tërësisht zjarri në Zhelinë

Zjarri i cili kaploi malin rreth fshatrave të Zhelinës është lokalizuar dhe shuar në tërresi fal angazhimit të banorëve të cilët kanë dal të shuajn zjarrin sëbashku me udhëheqësinë e komunës në krye me Fatmir Izairin, raporton Tetova1.