Adnan Neziri kandidat i ASH-së për Tetovën

Adnan Neziri do të jetë kandiat zyrtar i ASH-së për kryetar komune në Tetovë. Siç mësohet sonte dega e Tetovës ka vendosur që ekonomisti Neziri të jetë kandidai i cili do tju bëjë ballë kandidatëve tjerë nga radhët e BDI-së, BESËS dhe PDSH-së

Ndryshe zgjedhjet lokale do të mbahen me 15 tetor.