Ja kush i fitoi sonte zgjedhjet ne Cair

Në fillim duhet tia uroj fitoren LSDM-së, në komunën e Cairit. Nëse ata e pranojnë si të tillë ne u pranojmë. I Faliminderoj votuesit të cilët dolën dhe votuar përkundër presioneve. I falënderoj edhe ata qytetarë të nuk u lejuan të dalin të votojnë.

Fitoren e BDI-së për agjencinë e lajmeve INA e konfirmuan edhe përfaqësues të kësaj partie në komunën e Cairit. (INA)