16 qytete në Gjermani ku mund të jetoni mirë me paga prej 2 000 euro

Mund të keni një jetë të mirë, ku mund të shkoni në fitnes, ose një klub sportiv, ndonjëherë në restorant, një javë pushime në vit.

Një banesë me sipërfaqe prej 70 metra katror, ndonjëherë duke shkuar në restorant dhe një herë në vit në pushime, por në 16 qytete në Gjermani mund të jetoni mirë, me një pagë prej 2 000 euro bruto. “Focus Online”, zbulon këto qytete, përcjell albinfo.ch.

Në disa qytete, edhe të mëdha, një banesë me 70 metra katror, nuk është aq i shtrenjtë sa ju mendoni. Mund të keni një jetë të mirë, ku mund të shkoni në fitnes, ose një klub sportiv, ndonjëherë në restorant, një javë pushime në vit.

Kjo është jeta në 16 qytete gjermane me një pagë modeste prej 2 mijë euro.

Sipas këtyre statistikave, të anketuarit nuk duhet të kenë një veturë dhe nuk duhet të pinë duhan, pasi këto të dyja rritin ndjeshëm koston e jetesës.

Në shpenzime përfshihet një biletë mujore me autobus ose tren.

Ja 16 qytetet:

Osnabrück, Niedersachsen – 1364 Euro
Banorë: 162,000

Qira: 697 euro

Kostoja e jetesës: 668 euro

Essen – 1359 Euro
Banorë: 583,000

Qira: 647 euro

Kostoja e jetesës: 712 euro

Rostock, Mecklenburg-Vorpommern – 1351 Euro
Banorë: 206,000

Qira: 653 euro

Kostoja e jetesës: 698 euro

Kaiserslautern, Rheinland-Pfalz – 1334 euro
Banorë: 99,000

Qira: 656 euro

Kostoja e jetesës: 678 euro

Leipzig – 1305 euro
Banorë: 561,000

Qira: 613 euro

Kostoja e jetesës: 691 euro

Wuppertal – 1300 Euro
Banorë: 350,000

Qira: 608 euro

Kostoja e jetesës: 692 euro

Aachen – 1300 Euro
Banorë: 554,000

Qira: 641 euro

Kostoja e jetesës: 659 euro

Siegen – 1296 euro
Banorë: 281,000

Qira: 598 euro

Kostoja e jetesës: 698 euro

Halle (Saale) – 1267 Euro
Banorë: 237,000

Qira: 588 euro

Kostoja e jetesës: 679 euro

Hildesheim, Saksonia e Ulët – 1265 Euro
Banorë: 277,000

Qira: 608 euro

Kostoja e jetesës: 657 euro

Koburg, Bavaria – 1259 Euro
Banorë: 87,000

Qira: 589 euro

Kostoja e jetesës: 670 euro

Magdeburg, Saksoni-Anhalt – 1244 Euro
Banorë: 236,000

Qira: 592 euro

Kostoja e jetesës: 652 euro

Bochum – 1241 Euro
Banorë: 365,000

Qira: 637 euro

Kostoja e jetesës: 605 euro

Duisburg – 1223 euro
Banorë: 491,000

Qira: 571 euro

Kostoja e jetesës: 652 euro

Chemnitz – 1177 Euro
Banorë: 249,000

Qira: 531 euro

Kostoja e jetesës: 646 euro

Frankfurt (Oder), Brandenburg – 1112 Euro
Banorë: 58,000

Qira: 534 euro

Kostoja e jetesës: 578 euro