Mrekulli! Kjo foshnje ndalon së qari vetëm nga aroma e nënës (Video)

Nënat janë gjithmonë, qetësim i shpirtit, prandaj ato gjithmonë mbesin nëna.

Por, se në mesin e njerëzve dashuria dhe kujdesi i nënës nuk njeh kufij, e dëshmon edhe kjo video.

Ndërsa një foshnjë tremuajshe nga SHBA, nuk ndalon së qari, babai i saj menjeherë sigurohet dhe i gjen një zgjidhje të jashtzakonshme!

Teksa të qarat e bebes nuk ndalonin, babai i ofroi asaj një këmishë të nënës së tij, ndërsa aroma që ajo bartte, për pak sekonda e qetësoi foshnjën e cila vazhdimisht dëniste.

Për më shumë ja videoja e publikuar më poshtë: