Shtrenjtohen derivatet e naftës

Komisioni Rregullator për Energjetik ka vendosur që nga mesnata të shtrenjtohet çmimi i derivateve të naftës.

Çmimi i EUROSUPER BS-95 dhe EUROSUPER-98 do të rritet për 0.5 denarë, dhe tani një litër do të kushtoj 66.00 denarë, gjegjësisht 67.50 denarë.
Do të shtrenjtohet edhe çmimi i EURODIZELIT për 0.50 denarë. Sipas vendimit një litër EURODIZEL do të kushtoj 54.50 denarë.

Çmimet e reja do të vlejnë pas mesnate. /SHENJA/