Pis shtet…!

March 19th, 20180118 Abedin Zymberi Të nderuar miq vëllezër e motra ku do që jeni, nuk munda të rri rehat pa e mar si shembull krahasues rastin e Burhanedin Nuhiut dhe rastin e Boban...

Gishti i Bobanit!

March 16th, 2018046 Nga Emin AZEMI Derisa dikush po feston, e dikush po proteston për gjuhën shqipe, në Kumanovë ndodhi skandali i radhës nga ana e Gjykatës së këtij qyteti, duke...

Gishti i Bobanit!

March 15th, 20180334 Shkruan: Emin Azemi Derisa dikush po feston, e dikush po proteston për gjuhën shqipe, në Kumanovë ndodhi skandali i radhës nga ana e Gjykatës së këtij qyteti,...
Page 1 of 212