No posts to display

Lajmet e fundit

Shtrenjtohen derivatet e naftës

Komisioni Rregullator për Energjetik ka vendosur që nga mesnata të shtrenjtohet çmimi i derivateve të naftës.Çmimi i EUROSUPER BS-95 dhe EUROSUPER-98 do të rritet...